Over La Barriere

Dordogne-Périgord
Het doel van uw komende vakantie!.

De Perigord streek is een klein natuurparadijs. Tussen de mooie dalen met hun rivieren strekt zich een veelzijdig landschap uit. Van de granietbodems in het noorden tot de bossen van La Double en Landais,van de heuvels van het witte Perigord tot aan de dalen van het Auvézère of tot aan de kalksteen gebieden in het oosten. De Perigord vormt een kleurrijke mozaïek dat alle natuurvrienden veel afwisseling biedt. Een pallet van prachtige kleuren, getekend door de vele oorlogen tussen de Engelsen en Fransen tijdens de 11 t/m de 15 eeuw. Een veelvoud van prachtige kastelen en burchten, deels op loopafstand, te bezichtigen. De Dordogne beroemd om zijn prachtige grotten met prehistorische tekeningen. De Dordogne het door de Nederlanders en Belgen al jarenlang bekende bestemmingsgebied om in rust en schoonheid hun welverdiende vakantie door te brengen Hoe vindt U ons.

P3311009

Dagelijkse wijnproeverijen

In ons klein vakantieparadijs kunt U aan diverse activiteiten deelnemen. Als ervaren wijnhandelaar is Pierre een kenner van de Franse wijnen. Gedurende de dagelijkse wijnproeverijen leert U op genoeglijke wijze en vooral zonder verplichtingen de Franse wijnen kennen. Deze zijn afkomstig uit de zeven bekende wijngebieden van Frankrijk. Elzas-Bourgogne-Chablis-Loire-Côte de Rhône-Bordeaux en Bergerac/Cahors. Hannie en Pierre`s gezellige wijnkelder beschikt over een ruim aanbod. Ook bier liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Er staan een kleine 40 diverse Belgische bieren, allen afgevuld in 0,75 liter flessen, ter beschikking om te proeven.

Brood en Pizza zelf bakken

Op ons 3000m2 groot eigendom ( dat helemaal ter beschikking voor U is ) staat een authentieke oude broodoven uit de 18/19e eeuw. Eenmaal per week wordt deze gebruikt en bakken wij ter plekke brood en pizza. U bent van harte welkom hieraan, vrijblijvend, deel te nemen. Misschien kunnen we nog tips of ervaringen uitwisselen!

Zwembad

Onze gasten kunnen gebruik maken van ons zwembad en biedt tijdens warme zomerdagen een welkome afkoeling en verfrissing. Wat kan toch mooier zijn een zwembad te kunnen gebruiken op werpafstand van zijn zomerhuisje en dat op ieder moment van de dag.

Uitgebreide informatie over onze mooie streek.

Dordogne